Παρεμβάσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

(Υπεύθυνη: Δρ. Ειρήνη Νικάνδρου, Επίκουρη Καθηγήτρια)

  • Το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2011 ομάδα φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών (ΜΠΣ) στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού συνεργάστηκε με τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης του 9ου Τομέα Ψυχικής Υγείας Αττικής – «Ευ Ζην» - και δημιούργησε οπτικό-ακουστικό υλικό (video) με θέμα: «Ψυχικά Ασθενείς: Επανένταξη και Εργασία».

  • Στις 12 Δεκεμβρίου 2011, το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού διοργάνωσε εσπερίδα στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου με θέμα: "Career Building: Πως να παραμείνεις ανταγωνιστικός εν μέσω κρίσης". Στην εσπερίδα συμμετείχαν: ο κ. Αλέξης Φουρλής (Managing Director, Kariera.gr): "Ευρήματα από την αγορά εργασίας και συμπεριφορές αναζήτησης",  ο κ. Δημήτριος Βασαλάκης (Recruitment Professional, Intracom-Telecom): "Τάσεις στα προφίλ που ζητούν οι επιχειρήσεις σήμερα", η κα. Εμμανουέλα Μερίδου  (Γραφείο Διασύνδεσης, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.): "Η απασχολησιμότητα σε μία ταραγμένη οικονομία, οριζόντιες δεξιότητες σε ζήτηση και η αναδυόμενη έννοια του Patchwork Career", η κα. Λίνα Ιωάννου και ο κ. Βλάσης Κοροβήλος (Μονάδα Καινοτομίας Επιχειρηματικότητας και ΔΑΣΤΑ, Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών): "Επιχειρηματικές δεξιότητες" και ο κ. Νίκος Παυλάκος (Διευθύνων Σύμβουλος-Orientum, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού MSc): "Προσωπικότητα, Ενδιαφέροντα, Μετεκπαίδευση".

  • τις 19 Δεκεμβρίου 2011 ομάδα φοιτητών του ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού επισκέφθηκε το ίδρυμα «Παιδική Στέγη» και προσέφερε δώρα, βιβλία και σχολικό υλικό που είχε ανάγκη το ίδρυμα.

  • Στις 15 Ιουνίου 2011 το ΜΠΣ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού συμμετείχε σε Περιβαλλοντική Δράση που διοργάνωσε η εταιρεία Cocomat σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην κατασκευή του μεγαλύτερου οικολογικού στρώματος στον κόσμο στην παραλία του Σχοινιά, Αττικής.

< προηγούμενο