Γεώργιος Αυλωνίτης

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης εξελέγη Πρόεδρος του Global Sales Science Institute (GSSI) για την διετία 2010-2012.

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης λαμβάνει το Ειδικό Βραβείο Πολυετούς Προσφοράς – Life Achievement Award, στο πλαίσιο των Marketing Excellence Awards, που διοργανώνουν η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ. Το βραβείο αυτό αποδίδεται πρώτη φορά σε Πανεπιστημιακό του χώρου του Μάρκετινγκ (2011).

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε μετο Life Achievement Awardαπό τον Σύλλογο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου του Strathclyde στην Ελλάδα (Ιούνιος 2010).

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης εξελέγη Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (European Marketing Academy – EMAC) κατά την διετία 2008-2010.

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε με αριστείο διδασκαλίας από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Επιστήμες των Αποφάσεων» για στελέχη επιχειρήσεων σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου (ακαδημαϊκό έτος 2001-2002).

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε με τον τίτλο υψηλής διδακτικής επίδοσης από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου (ακαδημαϊκό έτος 2001-2002).

Ο καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης τιμήθηκε με τον τίτλο εξαιρετικής συνεισφοράς από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «MBA-Executive» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τo εκπαιδευτικό του έργο (ακαδημαϊκό έτος 2000-2001).

επόμενο >