Ήταν Αύγουστος του 2009 και μετά από δύο προσπάθειες μου στις πανελλήνιες εξετάσεις, προσηλωμένος στη τηλεόραση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αντιλαμβάνομαι την εισαγωγή μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα  Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, την πρώτη μου επιλογή.

Μετά από 3 χρόνια φοίτησης στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, καθώς  αναλογίζομαι τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει στα φοιτητικά μου χρόνια, αντιλαμβάνομαι  ότι ούτε που θα μπορούσα να φανταστώ πόσα έζησα, πόσα έμαθα και τι κέρδισα. Πραγματικά, εργαλεία ζωής.

Επιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες μέσα από εργασίες σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στο πλαίσιο ενός πολύ ενδιαφέροντος προγράμματος σπουδών αλλά και τη χαρά του να μαθαίνω και να προσφέρω στην κοινωνία μέσα από τη συμμετοχή μου  σε εθελοντικές και καλλιτεχνικές δράσεις (με την ομάδα Get Involved). Αυτή την εποχή προετοιμάζομαι με ιδιαίτερη χαρά, να συμμετέχω στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, τον ερχόμενο Ιανουάριο, μια ακόμη δυνατότητα που μου προσφέρει το πανεπιστήμιο και το τμήμα μου για να διευρύνω τους ορίζοντες και τις εμπειρίες μου.

Τέλος θέλω να σταθώ στις πολύτιμες φιλίες που αναδείχτηκαν μέσα από  συνεργασίες στο τμήμα και που θα με συνοδεύσουν στη συνέχεια της ζωής μου!

Μάριος Ανδρεόπουλος
Φοιτητής, M&E, ΟΠΑ